“Generali Mosolyvadász” program

A “Generali Mosolyvadász” program keretében intézményünk alapítványa az elmúlt évhez hasonlóan 1 millió forint támogatást nyert el, amelyet három program megvalósítására használunk fel 2014. december 31-ig.

2013-ban az elnyert támogatás egyik feléből Kerékpáros Szakkört indítottunk, amelyen a gyermekek megismerkedhetnek a legfontosabb közlekedési szabályokkal, az elsősegélynyújtás alapjaival, valamint csiszolhatják kerékpáros tudásukat és megtanulják a karbantartás alapjait. Ebben az évben a tavalyi foglalkozásokat új résztvevők bevonásával folytatjuk. A rendszeres szakkörlátogatók közül tíz fő részére kerékpártúrát szervezünk a Balaton körül. Ebben az évben az elnyert támogatás egy részét erre fordítjuk.

Folytatódik a cigánytánc oktatás is. 2013-ban indítottunk el, ezt a képzést, ahol a jelentkezők az autentikus cigánytánc lépéseit sajátíthatják el. Ebben az évben lehetőséget kaptunk a folytatásra.

Új elemként heti rendszerességgel futballedzéseket szerveztünk. Helyszínként a városi sportcsarnokot, illetve jó idő esetén a műfüves pályát választottuk. A Generali Mosolyvadász Alapítvány a pályabérleti díjat, valamint a szükséges eszközök megvásárlását támogatja.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.