Budapesten voltunk

A Debreceni Kőr Dáma Egyesülete és a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete meghívására 150 állami gondoskodásban élő gyermek látogathatott el egy napra a fővárosba. Köztük volt a Komádi Gyermekotthon csapata is. A gyereksereg a napot a Fővárosi Állat- és Növénykertben kezdte, ahol Puskás Peti, Brózik Klári és Farkasházi Réka társaságában nézhették meg a csodálatos állatokat és a látványos fóka-show-t. Az állatkerti látogatást követően a Sztárban Sztár stúdiójába vették az irányt, ahol Puskás Peti és Szinetár Dóra avatta be a gyerkőcöket a kulisszatitkokba.1422557_537891272959354_1229929763_n (Másolás)

A délelőtti programok után Kövér László, az Országgyűlés elnökének meghívására a Parlamentbe látogatott el a csoport, ahol a fiatalok megcsodálhatták az Országház patinás épületét és a Szent Koronát. A házelnök a 150 fős gyereksereget a Parlament Delegációs termében fogadta, ahol köszöntője után ajándékokkal is meglepte vendégeit.A közelgő ünnepek alkalmával a szervezők felkérték Kövér Lászlót arra, hogy jelképesen az első csokoládé felajánlásával hivatalosan is indítsa el az országos Csokigyűjtő Akciót. A házelnök örömmel tett eleget a kérésnek.

Köszönjük a szervezőknek – a Kőr Dáma Egyesületnek, Bihari Állami Gondozottak Egyesületének valamint a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámhivatala hivatalvezetőjének Kiss Zoltán úrnak -, hogy egy csodálatos napot tölthettünk el országunk fővárosában.

A kirándulásról készült képek a Galériában megtalálhatók.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.